HTML

Világszemetes

A Világunk szemetese. Személyes meglátásaim mindennel kapcsolatban.

Friss topikok

  • B3nd3: A legtöbb ember fejében meg sem fordulnak ilyesmi kérdések, pont azért amit leírtál: a tv elbutít!... (2009.06.02. 00:16) Drog
  • Mesüke: Szerintem nagyon jó ötlet ez az egész! Sok sikert kívánok hozzá! Engem érdekel az, hogy más, hogya... (2009.05.28. 20:56) Miről is szólna... Mennyire van rá igény?

Linkblog

Archívum

2009.06.10. 22:11 ellentmondás

TV vs. Net

A téma adott, vajon az internet felül fog-e kerekedni a TV nyújtotta élményeken. Ahogyan a világháló gyorsulása, a bitek száguldásának segítése érdekében folyamatosan fejlesztenek a szakemberek és problémákat hárítanak el, ugyanúgy fejlődik a televíziózás is.

Véleményem szerint az Internet sosem fogja kiütni a TV adta lehetőségeket és nem helyettesítheti azt. Míg a gépes hálózat interaktív élményt nyújt, a másik viszonylagosan passzívvá teszi az embert. A tévézés is nemsokára megfogja mozgatni a lusta emberkéket is, mivel a szolgáltatás beleolvad az Internetbe, része lesz annak. A legújabb készülékek már Ethernet, USB portot vagy wifi modult tartalmaznak majd, amivel a neten keresztül kommunikálhat. Mégbővebb EPG, blogolási lehetőség, kommentek írása az egyes filmekhez, élő chat egy-egy műsor közben. Hasonlóképpen fog járni a még meglévő vezetékes telefon is, esetleg a TV alkalmassá válik majd feladatának betöltésére, Videotelefonálásra mondjuk. De ez még a jövő zenéje, a tv-k is átalakulnak számítógépekké, javulnak az élményhatások.

Tehát szerény vélemény az, hogy a TV nem vész el csak átalakul. A netes hozzáférés pedig mégjobban komplikálódik majd, hiszen minden jóra van egy mégjobb.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://junk.blog.hu/api/trackback/id/tr71177748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása